Over Hors-Champs

Stéphane et Aurélie, un couple à l'origine de Hors Champs

Het team

Stefan & Aurélie

Sinds 2016, het jaar waarin ze elkaar leerden kennen, groeide het jonge koppel steeds meer naar elkaar toe rond een levensproject waaraan ze datzelfde jaar begonnen. Samen nodigen ze u, elk in hun eigen vakgebied, graag uit om te komen genieten van alle troeven die deze voormalige boerderij te bieden heeft. Stefan in de keuken en Aurélie voor de kamers en de events geven samen het beste van zichzelf, zodat u een onvergetelijke ervaring wacht.

Beknopte geschiedenis

De boerderij van Hors-Champs

De boerderij van Ernage behoorde toe aan de familie Bouvier en is belangrijk in de geschiedenis van Gembloers. Heel wat mensen herinneren zich ongetwijfeld de planken vol vleeswaren die tijdens de jaren tachtig geserveerd werden bij het bier uit de abdij van Gembloers. De boerderij van Ernage zal altijd een ontmoetingsplek blijven. In 2016 kwam Stefan als jonge ondernemer op zoek naar een plek voor zijn project af op de verkoop. Hij verloor er zijn hart al meteen tijdens zijn eerste bezoek en besloot om zijn plannen waar te maken een beroep te doen op Benoit en Béatrice Lafontaine, als kostbare Naamse investeerders. Samen bouwden ze stap voor stap aan dit project dat blijft evolueren.

Vue aérienne de Hors champs

De werken

Er is veel veranderd sinds de winter van 2016 …

Het project

Een boerderij die blijft groeien. Na de eerste renovatiefase zullen er nog heel wat plannen verwezenlijkt worden in Ernage. Aangezien ze de voorkeur geven aan lokale vaklieden en leveranciers, alsook aan de productie van de boerderij, zijn Stefan en Benoit van plan om een winkel/kruidenier op de boerderij in te richten. In het vroegere woonhuis komen gastenkamers.

In de pers

null
Stefan Jacobs enfin chez lui !
06/11/19
Trends tendance
Lees het artikel
null
Stefan Jacobs, l'homme aux semelles de vent
23/01/18
le Vif
Lees het artikel
null
En attendant Hors-Champs
31/10/18
le Vif
Lees het artikel
null
Un jeune chef a perdu son étoile mais il tente de décrocher la lune
05/11/18
RTBF
Lees het artikel
null
Gembloux: Stefan Jacobs ouvrira son nouveau resto cette année
17/01/2018
La Gazette
Lees het artikel
null
La table éphémère du chef Stéphan Jacobs à Bruxelles
09/11/18
L'Echo
Lees het artikel
null
5 restaurants non étoilés où se régaler
20/11/18
Le soir
Lees het artikel